ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποκαλύπτει τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων για την ιστοσελίδα bio-organic.eu Janssen Καλλυντικά και διάφορες συναφείς υπηρεσίες (που μαζί αναφέρονται ως το «Ιστοσελίδα» ή «Site»).  (που αναφέρεται ως «εμάς», «εμείς» ή «πάροχος υπηρεσιών») είναι ο πάροχος της ιστοσελίδας. Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας σε απευθείας σύνδεση. Παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να μάθουν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας σχετικά με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας:

Αποδέχεστε ότι η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι μέρος της ιστοσελίδας μας Όρους και τις Προϋποθέσεις, καθώς και από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις του. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστοχώρο.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές θα είναι αποτελεσματική αμέσως μετά την ειδοποίηση αυτής, η οποία μπορεί να δίνεται με ηλεκτρονικά ή άλλα μέσα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε έκδοση e-mail στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από εγγεγραμμένους χρήστες ή / και την απόσπαση του αναθεωρημένη πολιτική σε αυτή τη σελίδα. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διατηρήσει μια έγκυρη διεύθυνση e-mail ως εγγεγραμμένος χρήστης, επανεξετάζει την παρούσα ιστοσελίδα και την παρούσα Πολιτική τακτικά και να είναι ενήμεροι για τυχόν τροποποιήσεις. Η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας μετά τις τροποποιήσεις αυτές θα αποτελέσουν σας: (α) την αναγνώριση της τροποποιημένης Πολιτικής? και (β) συμφωνία που να τηρεί και να δεσμεύονται από την τροποποιημένη πολιτική.

. Οι πληροφορίες που συλλέγονται
Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη με πολλές υπηρεσίες μας, συλλέγουμε δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας: Προσωπικά Δεδομένα και Μη-Προσωπικά Δεδομένα. Πρωταρχικός στόχος μας στη συλλογή πληροφοριών από εσάς είναι να σας παρέχει μια αποτελεσματική και εξατομικευμένη εμπειρία κατά τη χρήση του Δικτυακού μας τόπου.

Προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες . Αυτό αναφέρεται σε πληροφορίες που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του ποιος είσαι. Όταν συμμετέχουν σε ορισμένες δραστηριότητες σε αυτή την ιστοσελίδα, όπως καταγραφή για τις πληροφορίες των μελών, την πληρωμή, την υποβολή του περιεχομένου ή / και την απόσπαση περιεχομένου σε φόρουμ συζητήσεων ή άλλους δημόσιους χώρους, εισέρχεται σε ένα διαγωνισμό ή κληρώσεις, να συμπληρώσετε μια έρευνα, ή στέλνοντας μας τα σχόλιά σας , μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχουν ορισμένες πληροφορίες για εσάς συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας μια ηλεκτρονική φόρμα. Είναι εντελώς προαιρετική για να συμμετάσχουν σε αυτές τις δραστηριότητες. Αν έχετε επιλέξει να συμμετάσχουν σε αυτές τις δραστηριότητες, όμως, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε προσωπικές πληροφορίες, όπως σας όνομα και επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση (συμπεριλαμβανομένου του ταχυδρομικού κώδικα), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον εργοδότη, τον τίτλο εργασίας και το τμήμα, τηλέφωνο και τους αριθμούς φαξ, και άλλες προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης. Κατά την παραγγελία προϊόντων ή υπηρεσιών στην περιοχή, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε έναν αριθμό πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Ανάλογα με τη δραστηριότητα, ορισμένες από τις πληροφορίες σας ζητάμε να παρέχετε προσδιορίζονται ως υποχρεωτικές και κάποιες ως εθελοντικές. Αν δεν παρέχουν τις υποχρεωτικές δεδομένων σε σχέση με μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, δεν θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην εν λόγω δραστηριότητα.

Μη-Προσωπικά Δεδομένα . Αυτό αναφέρεται σε πληροφορίες που δεν μπορεί από μόνη προσδιορίσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες πληροφορίες για εσάς με βάση, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με διάφορους τρόπους. Αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώνονται και αναλύονται τόσο σε προσωπικό και σε συγκεντρωτική βάση. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν Uniform Resource Locator της ιστοσελίδας ( «URL») που μόλις ήρθε από, το οποίο URL που πάει δίπλα, τι browser που χρησιμοποιείτε, και τη διεύθυνσή σας (Internet Protocol «ΠΕ»). Μια διεύθυνση URL είναι η παγκόσμια διεύθυνση των εγγράφων και άλλων πόρων στο Διαδίκτυο. Μια διεύθυνση IP είναι ένα αναγνωριστικό για έναν υπολογιστή ή μια συσκευή σε μια Transmission Control πρωτόκολλο / Πρωτόκολλο Διαδικτύου ( «TCP / IP») του δικτύου, όπως το Internet ή World Wide Web. Δίκτυα χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο TCP / IP σε πληροφορίες διαδρομής με βάση τη διεύθυνση IP του προορισμού. Με άλλα λόγια, μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή σας κάθε φορά που η πλοήγηση στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στους διακομιστές web για να εντοπίσετε και να εντοπίσει τον υπολογιστή σας. Υπολογιστές απαιτούν διευθύνσεις IP προκειμένου για τους χρήστες να επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου.

Πηγή Συλλογή Πληροφοριών και Χρήση.
Δεν συλλέγουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από εσάς αν δεν το παρέχει οικειοθελώς σε εμάς. Μπορείτε να παρέχουν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες σε εμάς όταν:

(α) εγγραφή για την υπηρεσία μας και να εγγραφείτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μαζί μας?
(β) Χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες μας?
(γ) Αποστολή μηνυμάτων e-mail, να υποβάλουν έντυπα ή μεταδίδει άλλες πληροφορίες μέσω τηλεφώνου, φαξ, μήνυμα κειμένου ή e-mail ? ή
(δ) Εγγραφείτε για ειδικές προσφορές από επιλεγμένους τρίτους

Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς σε άλλα σημεία στην ιστοσελίδα μας, που αναφέρει ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται.
Επιπλέον, μπορεί επίσης να συλλέγει, ή τρίτων διακομιστή διαφημίσεων μας και / ή διακομιστή περιεχομένου μπορεί να συλλέγει, ορισμένες μη-προσωπικά στοιχεία . Αυτή η πληροφορία τελικά αποθηκεύονται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκεκριμένες διευθύνσεις URL. Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση IP σας για να διαγνώσετε προβλήματα με τους διακομιστές μας, το λογισμικό, να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα μας και να συγκεντρώσει δημογραφικές πληροφορίες. Διακομιστές διαφημίσεων τρίτου μέρους μας θα παρέχει επίσης μας με συνοπτική, αλλά όχι μεμονωμένα, οι εκθέσεις που θα μας πει πώς παρουσιάστηκαν πολλές διαφημίσεις και κλικ πάνω στην ιστοσελίδα μας.
Θα χρησιμοποιήσουμε κυρίως Προσωπικά Δεδομένα σας για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, όπως απαιτείται από τις συμφωνίες μας με σας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες για τη βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, να συμπληρώσετε τις παραγγελίες, βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας, και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο, τη διάταξη και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά στοιχεία χρηστών να παρέχουν πληροφορίες σε σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις διοικητικές ανακοινώσεις. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα για την επίλυση των διαφορών, την αντιμετώπιση προβλημάτων και εφαρμογής των συμφωνιών μας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένων μας Όροι Χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου, Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης, και την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ανταλλαγή πληροφοριών.
Δεν πουλάμε, το εμπόριο, ή ενοικιάζει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Κάνουμε παρέχουν ορισμένες από τις υπηρεσίες μας μέσω συμβατικής συμφωνίας με τους συνεργάτες, τους παρόχους υπηρεσιών, εταίροι και άλλα τρίτα μέρη. Εμείς και οι συνεργάτες του σέρβις μας χρησιμοποιούν αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες σας για να λειτουργήσει τις ιστοσελίδες μας και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, θα πρέπει να απελευθερώσει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας για να επιβεβαιώσει την πληρωμή για προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράζονται σε αυτή την ιστοσελίδα? αφήστε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας με την υπηρεσία παράδοσης να παραδώσει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει? και να παρέχουν πληροφορίες για να τρίτων που μας βοηθούν να παρέχουμε εξυπηρέτηση των πελατών.
Εμείς ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες του σέρβις μας να υιοθετήσουν και να δημοσιεύσετε τις πολιτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, η χρήση προσωπικών πληροφοριών σας από τους συνεργάτες υπηρεσιών μας διέπεται από τις πολιτικές απορρήτου αυτών των εταίρων υπηρεσίας, και δεν υπόκειται στον έλεγχο μας.
Μερικές φορές μπορεί να απαιτείται από τις αρχές επιβολής του νόμου ή των δικαστικών αρχών να παρέχουν προσωπικά δεδομένα σε η αρμόδιες κρατικές αρχές. Θα αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα μετά την παραλαβή της δικαστικής απόφασης, κλήτευσης, ή να συνεργαστούν με την έρευνα της επιβολής του νόμου. Έχουμε συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές επιβολής του νόμου στον εντοπισμό εκείνων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για παράνομες δραστηριότητες. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναφέρουμε σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου οποιεσδήποτε δραστηριότητες που με καλή πίστη θεωρούμε ότι είναι παράνομη.
Μπορούμε επίσης να παρέχουν μη-προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για τις πωλήσεις των πελατών μας, σχέδια κυκλοφορίας και σχετικές πληροφορίες Ιστοσελίδα στους διαφημιστές τρίτων, αλλά Οι στατιστικές αυτές δεν περιλαμβάνουν οποιαδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Ενημέρωση, διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών πληροφοριών.
Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να επεξεργαστείτε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μας έχετε δώσει. Μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε από τις αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες σας στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας σύμφωνα με τις οδηγίες που αναρτώνται σε άλλο σημείο αυτού του δικτυακού τόπου.
Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε το όνομα, τη διεύθυνση σας διεύθυνση, ή / και e-mail όταν επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ενθαρρύνουμε να ενημερώσετε αμέσως Προσωπικά Δεδομένα σας αν αλλάζει. Μπορείτε να ζητήσετε να έχει τις πληροφορίες για διαγραφή του λογαριασμού σας ή να αφαιρεθεί? Ωστόσο, γιατί να παρακολουθείτε προηγούμενες συναλλαγές, δεν μπορείτε να διαγράψετε τις πληροφορίες που σχετίζονται με το παρελθόν συναλλαγή σε αυτή την ιστοσελίδα. Επιπλέον, μπορεί να είναι αδύνατο να διαγράψει τελείως τις πληροφορίες σας χωρίς κάποια υπολειμματική πληροφορίες, λόγω των αντιγράφων ασφαλείας.

Επιλογή όσον αφορά τη συλλογή, χρήση και διανομή των πληροφοριών.
Μπορούμε, από καιρό σε καιρό, να σας στείλουμε e-mail σχετικά με το προϊόν και τις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, αν έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή που σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε προσφορές ή πληροφορίες από εμάς και τους συνεργάτες μας, μπορεί περιστασιακά να σας στείλουμε διαφημιστικό ταχυδρομείο σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μόνο Πάροχος υπηρεσιών (ή πράκτορες που εργάζονται για λογαριασμό του Service Provider) και στο πλαίσιο των συμφωνιών εμπιστευτικότητας, θα σας στείλει αυτές τις άμεσες αποστολές και μόνο αν έχετε δηλώσει ότι δεν θα αντιταχθεί σε αυτές τις προσφορές. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε τέτοια αλληλογραφία, απλά επικοινωνήστε μαζί μας, όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Ή, σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να λαμβάνετε πλέον τέτοιες προσφορές και αλληλογραφία.
Μπορείτε επίσης να έχουν επιλογές σε σχέση με τα cookies, όπως περιγράφεται παρακάτω. Τροποποιώντας τις προτιμήσεις του browser σας, έχετε την επιλογή να αποδέχεται όλα τα cookies, να ειδοποιείται όταν ένα cookie έχει οριστεί, ή να απορρίπτει όλα τα cookies. Εάν επιλέξετε να απορρίπτετε όλα τα cookies ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά στην περίπτωσή σας.

Προφυλάξεις ασφαλείας κατά της απώλειας, κακής χρήσης ή την αλλαγή των πληροφοριών.
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι Προσωπικά Δεδομένα σας είναι ασφαλής, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα της βιομηχανίας. Η σημασία της ασφάλειας για όλα τα Προσωπικά Δεδομένα που σχετίζονται με τους χρήστες μας είναι υψίστης ανησυχία μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται με διάφορους τρόπους. Πρόσβαση από εσάς σε προσωπικά δεδομένα σας είναι διαθέσιμες μέσω ενός κωδικού πρόσβασης και τη μοναδική της ταυτότητας του πελάτη που έχετε επιλέξει. Αυτός ο κωδικός πρόσβασης είναι κρυπτογραφημένα. Σας συνιστούμε να μην αποκαλύπτετε τον κωδικό σας σε κανέναν.Επιπλέον, Προσωπικά Δεδομένα σας βρίσκεται σε έναν ασφαλή διακομιστή που μόνο επιλεγμένες Πάροχος υπηρεσιών προσωπικού και των εργολάβων έχουν πρόσβαση σε μέσω κωδικού πρόσβασης. Έχουμε την κρυπτογράφηση Προσωπικά Δεδομένα σας και έτσι να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη κόμματα από το να βλέπουν τις πληροφορίες αυτές, όταν μεταδίδεται σε εμάς.
Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε ότι δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, επίσης, βρίσκεται σε ένα ασφαλές και είναι προσβάσιμη μόνο μέσω κωδικού πρόσβασης. Δεδομένου ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι προσβάσιμες από έξω από το Πάροχο Υπηρεσιών δεν θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης για να προβάλετε ή να τροποποιήσετε τις πληροφορίες αυτές.
Για να σας εξυπηρετήσει πιο αποτελεσματικά, οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και εκτέλεσης παραγγελιών γίνεται από ιδρύθηκε το κόμμα του τραπεζικού τρίτη , μέσα επεξεργασίας και τα θεσμικά όργανα της διανομής. Λαμβάνουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για την επαλήθευση και την πιστωτική σας κάρτα ή άλλα στοιχεία πληρωμής και να επεξεργαστούμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας.
Δυστυχώς, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο μπορεί να είναι εγγυημένη για να είναι 100% ασφαλής. Ως αποτέλεσμα, ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε Προσωπικά Δεδομένα σας, αναγνωρίζετε ότι: (α) υπάρχουν περιορισμοί ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο, που είναι πέρα από τον έλεγχό μας? (β) την ασφάλεια, την ακεραιότητα, και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των οποιωνδήποτε και όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μεταξύ εσάς και εμάς μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να είναι εγγυημένη? και (γ) οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία και τα δεδομένα μπορούν να προβληθούν ή να αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά από τρίτους.

Χρήση των Cookies.
Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, θα αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας, προκειμένου να διευκολυνθεί και να προσαρμόσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου δεδομένα, τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας (αν το web browser σας επιτρέπει) που μπορεί αργότερα να ανακτηθούν για την αναγνώρισή σας σε εμάς. Τα cookies μας αποθηκεύουν τυχαία αριθμούς αναγνώρισης του χρήστη, τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, και το όνομά σας για να σας καλωσορίσω πίσω στην Ιστοσελίδα μας. Τα cookies κάνουν χρήση της ιστοσελίδας ευκολότερη, κάνουν την ιστοσελίδα τρέχει πιο ομαλά, και να μας βοηθήσει να διατηρήσει την ασφάλεια. Είστε πάντα ελεύθεροι να αρνηθείτε τα cookies μας αν το επιτρέπει ο browser σας, αλλά ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά σε αυτή την περίπτωση.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια εξωτερική διαφήμιση της εταιρείας που εξυπηρετεί για να εμφανίσετε διαφημίσεις banner στην ιστοσελίδα μας. Ως μέρος των υπηρεσιών τους, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή cookie στον υπολογιστή σας. Εμείς δεν θα παρέχει καμία διακομιστή διαφημίσεων τρίτου μέρους με οποιαδήποτε από τις αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας. Εμείς και διακομιστή διαφημίσεων τρίτου μέρους μας θα συλλέγουν και να χρησιμοποιούν μη-προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για εσάς, όπως η διεύθυνση IP σας, τον τύπο του browser, το διακομιστή ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε, τον κωδικό περιοχής και τον ταχυδρομικό κώδικα που συνδέεται με το διακομιστή σας και αν έχετε απαντήσει σε μια συγκεκριμένη διαφήμιση. Άλλες διαφημιστές μπορούν επίσης να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις banner στην ιστοσελίδα μας με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω, αλλά εμείς δεν θα αποκαλύψει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες σε αυτούς

Η γνώση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συλλογής δεδομένων από δικτυακούς τόπους τρίτων.
Εκτός αν άλλως συζητήθηκε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, το παρόν έγγραφο εξετάζει μόνο τη χρήση και την κοινοποίηση των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς. Άλλες τοποθεσίες προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας μας, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και τη συλλογή δεδομένων, τη χρήση και τις πρακτικές γνωστοποίησης. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές ή τις πρακτικές των τρίτων. Επιπλέον, άλλες εταιρείες που δίνουν τη διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας μπορεί να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν προβάλετε ή κάνετε κλικ σε διαφημίσεις τους μέσω της χρήσης των cookies. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτή τη συλλογή των πληροφοριών. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτούς τους διαφημιστές άμεσα αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγουν.

Πρόσθετες πληροφορίες σε απευθείας σύνδεση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι όταν Προσωπικά Δεδομένα γνωστοποιούνται εθελοντικά (δηλαδή το όνομά σας, τη διεύθυνση e-mail, κλπ) στα φόρουμ συζήτησης ή άλλους δημόσιους χώρους σε αυτή την ιστοσελίδα, οι πληροφορίες, μαζί με οποιαδήποτε πληροφορία γνωστοποιούνται στην επικοινωνία σας, μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από τρίτους και ενδέχεται να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα μηνύματα από τρίτους. Τέτοιες δραστηριότητες είναι πέρα από τον έλεγχό μας και αυτό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν ισχύει για τις πληροφορίες αυτές. Τυχόν ισχυρισμοί για τις αξιολογήσεις της αναδόχου, φόρουμ ανατροφοδότηση ή άλλους δημόσιους χώρους σε αυτή την ιστοσελίδα αποδεκτή με την προϋπόθεση ότι είναι προσιτά σε όλα τα τρίτα μέρη. Αν δεν θέλετε τα σχόλιά σας να είναι ορατό από τρίτους, σας συμβουλεύουμε να μην προβεί σε παρατηρήσεις. Τελικά, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας του κωδικού πρόσβασής σας ή / και τα στοιχεία του λογαριασμού.Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι όταν είστε online.