ABOUT US ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Eπιλογη φυσικων συστατικων (bio) σε συνδυασμο με τις αναγκες του οργανισμου μας(organic)

με αποτελεσμα την φυσικη ομορφια υγεια και ευξεια  (eu)

TO ΟΡΑΜΑ   ΤΗΣ  BIO-ORGANIC.EU

Ποιοι είμαστεΈπειτα από 30 συναπτά έτη λειτουργίας στο χωρο των καλλυντικων-αρωματων-μακιγιαζ-ιατροτεχνολογικων προιοντων  επεκτείνουμε την φυσικη μας επαγγελματική  δραστηριότητα  στον χώρο των καλλυντικων μέσω του διαδικτύου, δημιουργώντας το καινοτομο ευχαριστο  ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανταποκρινόμενοι στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, θέτουμε σαν στόχο, με την κίνησή μας αυτή, να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας το ίδιο ποιοτικά, χωρίς να απομακρυνθείτε από την άνεση του σπιτιού σας!

ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ  ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ   ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ   ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 

–  Καθημερινη και αξιόπιστη ενημερωση των προϊόντων: Κύριο μέλημα μας αποτελεί η παρουσίαση των οικων καλλυντικων που συνεργαζομαστε με το πλέον περιεκτικό, σαφή και κατανοητό τρόπο. Παράλληλα σας εξασφαλίζουμε πως τα προϊόντα που σας παρουσιάζουμε είναι από τον πιο συνχρονα και καινοτομα στο χωρο των καλλυντικων . Εξαλείφουμε έτσι οποιοδήποτε δισταγμό σας σχετικά με το πόσο παλιό ή μη ενημερωμένο μπορεί να είναι το προϊόν που σας παρουσιάζουμε.

–  Στην άριστη εξυπηρέτηση: Θέσαμε σαν πρώτο στόχο την δική σας ικανοποίηση και ευχαριστηση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με αναλυτική περιγραφή και ασυναγώνιστες τιμές, τα οποία θα αποσταλούν σπίτι σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε με τον πλέον ασφαλή, σύντομο και οικονομικώς συμφέροντα για εσάς τρόπο.

–  Στην άμεση και φιλική επικοινωνία: Καλέστε μας στο τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή εντός του ωραρίου του ηλεκτρονικού καταστήματος μας  8.00πμ εως 11μμ 365ημερες το χρονο  για να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα, το τροπο χρησης,ενηεμερωτικες συμβουλες χωρις τη υποχρεωση παραγγελίας ,σημεια διαθεσης διπλα στο τοπο κατοικιας σας ,τροπους αποστολής,δωρεαν διαθεση εντυπων,δειγματων,δωρων. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό τρόπο, αποστέλλοντας κάποιο email είτε μέσω της ιστοσελίδας μας στο facebook.#https://www.facebook.com/janssen.gr/?ref=bookmarks .

Τέλος μη ξεχνάτε και την επικοινωνια με το τηλεφωνικο τροπο του ιστοτόπου μας «ρωτήστε τον ειδικό» κατά την οποία ο ειδικος για καθε θεμα ειναι προθυμος να σας απαντήσει σα να ήσαστε πρόσωπο με πρόσωπο!

–  Στην ασφάλεια: Τόσο για την άρτια συσκευασία της παραγγελίας σας όσο και στην διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

–  Στην τακτική ενημέρωση σας: Βρισκόμαστε δίπλα σας ενημερώνοντας σας τακτικά με άρθρα, με ειδικα θεματα και tips ομορφιας συμβουλες που σας διεκολυνουν και ομορφαινουν τη ζωη σας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΒΙΟ-ORGANIC.EU

Eξειδικευμενη εταιρεια δερμοκαλλυντικων ιατρικης αισθητικης με ολοκληρωμενες σειρες για ολους τους τυπους δερματος με οραμα και φιλοσοφια να ομορφαινουμε το κοσμο.Οι καινοτομιες τηs JANSSEN COSMETICS  στην εξελιξη των καλλυντικων ειναι παρα πολλες με τις αμπουλες και καψουλες νεοτητας με υαλουρονικο-χαβιαρι-βλαστοκυτταρα,η σειρα  λευκανσης με βιταμινη c  που βραβευτηκε απο τους επαγγελματιες υγειας,δερματολογους,πλαστικους χειρουργους,φαραμκοποιους   ως η καλυτερη κρεμα για την ενισχυση της επιδερμιδας .

ΒΡΑΒΕΙΑ JANSSEN

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΒΡΑΒΕΙΑ JANSSEN

BIOIAΤΡΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ & ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

BIOIAΤΡΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ & ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

JANSSEN COSMETICS 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 210 5227402

☞ Άμεσα διαθέσιμα: http://goo.gl/e6xumE
http://janssen.gr

#https://www.facebook.com/janssen.gr/?ref=bookmarks .

EΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 6932624857 Email:micorjon@otenet.gr

  FACEBOOK

https://www.facebook.com/janssen.gr/
https://www.facebook.com/Ampoules-janssen

WWW.JANSSEN.GR